Eventfotograf:
​Lad festen vare evigt​

Fang energien og spændingen ved enhver lejlighed

Planlægger du en særlig begivenhed eller fest?

Så få en erfaren eventfotograf med en passion for at fange energien og spændingen ved enhver lejlighed.

Uanset om du er vært for en firmabegivenhed, fødselsdagsfest eller en anden form for sammenkomst, står jeg nemlig klar til at dokumentere hvert et øjeblik med min unikke og kreative fotografering.

Fra oprigtige billeder af dine gæster til iscenesættelsen af smukke portrætter – jeg klarer det hele, og med min placering i Ringkøbing har jeg nem adgang til festen i både Holstebro og Herning, samt omegn.

Gå tilbage i tiden med en eventfotograf

Her hos Kristian Paakjaer Fotos er din tilfredshed altid min første prioritet, og jeg tilbyder derfor både masser af erfaring, en god kundeservice, samt en omfattende tilfredshedsgaranti.

Så kan du nemlig være sikker på en smuk samling af billeder, der vil transportere dig tilbage til glæden og spændingen fra dit arrangement.

Jeg står altid klar til at rette til, da min første prioritet altid er dine ønsker. Det er nemlig din vision, der bliver bragt til live – uanset om den er alvorlig, legesyg, stilren eller fjollet. Din fest. Dine minder.

Kontakt mig og hør mere

Hvad venter du på?

Kontakt mig allerede i dag for at høre mere om mine ydelser som eventfotograf. Jeg skræddersyer nemlig alle mine tilbud til den individuelle klients ønsker og prisklasse, nøjagtig som jeg skræddersyer mine fotografier til deres vision.

Så lad mig være eventfotograf til din fest og få billeder, som du vil værdsætte mange år fremover. 

Skriv til mig

Har du spørgsmål eller ønsker du at kontakte mig
​angående en opgave? Så kan du let udfylde formularen her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kristian Paakjaer Fotos

CVR-nummer: 42954969

Kronager 6, 2. th 6950 Ringkøbing

Se vores cookiepolitik