Erhvervsfotograf til portrætter og videoer

Fotografering for erhverv til store og små projekter

Leder du efter en professionel erhvervsfotograf, der kan stå for alt lige fra at tage portrætfotos af de ansatte til at lave inspirerende videoer fra virksomhedens møder og konferencer? Så er jeg klar til at hjælpe dig. Som professionel fotograf tager jeg knivskarpe billeder, der fanger essensen af den person, situation eller lokation, jeg fotograferer.

Jeg tilbyder fotografering til erhverv og produktioner i og omkring Ringkøbing, Herning og Holstebro. Uanset om du har brug for en fotograf for en dag, eller skal bruge mig til et længerevarende projekt, så er jeg klar til at hjælpe dig.​

Få et unikt resultat med erhvervsfotograf

Min tilgang til arbejdet som erhvervsfotograf er meget nede på jorden, og jeg ønsker altid, at mine kunder får billederne, som de vil have dem. Derfor lytter jeg også nøje til den enkeltes behov, mens jeg også giver mulighed for at se billederne – og eventuelt tage dem om – hvis ikke du er helt tilfreds.

Samtidig mener jeg ikke, at alle fotografer skal gribe opgaverne an på samme vis. Jeg har derfor øvet mig og udviklet min helt egen tidsløse stil, der giver dig et unikt resultat med dine billeder. Dette kan hjælpe din virksomhed med at skille sig ud, med kvalitetsindhold til jeres hjemmeside, markedsføring og lignende.

Som fotograf for virksomheder har jeg stor erfaring med at tage portrætbilleder af personale, billeder af virksomhedslokaler og billeder fra produktioner, eksempelvis behind the scenes-fotografier.

Kontakt mig for at høre mere

Vil du høre mere om min tilgang til arbejdet som erhvervsfotograf eller om mine priser, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig og din virksomhed med unikke portrætter, fotografier og videoer, der virkelig fremhæver jeres kvaliteter.

Skriv til mig

Har du spørgsmål eller ønsker du at kontakte mig
​angående en opgave? Så kan du let udfylde formularen her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kristian Paakjaer Fotos

CVR-nummer: 42954969

Kronager 6, 2. th 6950 Ringkøbing

Se vores cookiepolitik